top of page

Gabriela Cosarca

Chief Technology Officer @E.ON/Delgaz Grid

Descriere:

Functie: Chief Technology Officer
Companie: Delgaz Grid SA
Studii: Facultatea de Electronica si Telecomunicatii – Iasi ; cursuri de materat in cadrul Facultatii de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei
Experienta: 26 ani (10 ani in domeniul Radiocomunicatiilor; 16 ani in domeniul Distributiei de Energie Electrica)

Descriere Activitate:
- Coordonare proiecte strategice in aria de electricitate
- Coordonare proiecte cu finantare europeana
- Construire si dezvoltare echipe

De-a lungul carierei am implementat impreuna cu echipa, sisteme strategice pornind de la o idee pana la punerea in functiune. Acestea au inclus solutii inovatoare care au generat modificari de procese/moduri de lucru in cadrul companiei.
Lectiile invatate si ostacolele nu au avut ca scop blocarea actiunilor mele si ale echipei ci ne-a ajutat sa ne perfectionam pasii urmatori. Lectiile importante invatate:
- Conducerea nu este apanajul unui singur om, ci este un sport de echipa
- Parteneriatul meu cu echipa creaza oamenilor incredere si motivatia de a continua, chiar daca conditiile uneori au fost nefavorabile.
- Succesul poate fi atins doar de catre echipele in care exista cooperare, respect si aprecierea punctelor de vedere ale celorlalti chiar daca sunt diferite, unde este acceptata diversitatea si complementaritatea intre oameni si competentele lor

Ce ma caracterizeaza :
#CURAJ, # PERSEVERENTA si #TENACITATE
#CURAJUL de a implementa proiecte inovative/procese noi, de a nu renunța în fața provocărilor reprezintă un indicator important al succesului indiferent de domeniul in care am profesat.

#PERSEVERENTA pentru mine inseamna răbdare, echilibru și gestionare eficientă a emoțiilor; înseamnă exercițiu și mentalitate flexibilă. De-a lungul carierei am invatat ca a fi perseverent înseamnă a fi determinat si capabil să o iei de la capăt în ciuda provocărilor și eșecului, utilizand experientele si lectiile invatate.

Gabriela Cosarca
bottom of page