Alexandru Șoaică

Director @Audit Delivery Academy KPMG Romania

Alexandru Șoaică și-a început în urmă cu aproape 12 ani cariera în KPMG România și acum coordonează activitatea Audit Delivery Academy, un SSC (Shared Service Center) al uneia dintre cele mai mari companii de audit și consultanță din țară, dar și la nivel international. Cu ajutorul coordonatorilor și al echipelor din centru, Alex își propune să pregătească viitorii profesioniști (fie ei auditori, consultanți sau dezvoltatori de soluții automatizate), să contribuie la eficientizarea și creșterea calității serviciilor oferite clienților și să susțină cercetarea & dezvoltarea ideilor noi. Dinamica mediului de business din ziua de astăzi și evoluția tehnologiilor aduc o nevoie inerentă de automatizare a proceselor financiare. În ceea ce priveşte viitorul pieţei forţei de muncă, se tot vorbeşte despre nevoia de creativitate şi de inovare, însă este greu ca aceste abilităţi să iasă la suprafaţă câtă vreme angajaţii sunt implicaţi în procese repetitive.

KPMG Audit Delivery Academy este locul unde soluțiile de tip RPA, roboții și inteligența artificială ne eliberează de sarcinile manuale și redundante, oferindu-ne mai mult timp pentru munca cu valoare adăugată. Fie că vorbim de servicii de audit, consultanță fiscală, sau mai nou automatizarea proceselor, KPMG Audit Delivery Academy este locul unde un început de carieră nu este doar un început de carieră.

KPMG Audit Delivery Academy este locul unde provocarea, învățarea continuă șau dinamica experiențelor sunt cuvintele cheie. Cu o media de vârstă de 27 ani, suntem o echipă tânără și dinamică care își propune să evidențieze o latură a companiei mai puțin percepută în rândul potențialilor angajați, explorând diversitatea, creativitatea și interesul față de tehnologie al angajaților.
Alexandru este convins că oricine poate să aibă o carieră de success dacă își găseste locul potrivit și e dispus/(ă) să își schimbe planul din mers.

Alexandru Șoaică Copy